STIBT is er voor u als particulier

Heeft u als particulier het gevoel geen grip op uw geld te hebben, geen inzicht in wat er nu eigenlijk binnenkomt en uitgaat? Lukt het u niet om uit te komen met uw budget en kampt u met (dreigende) betalingsachterstanden? Vindt u het lastig om uw administratie op orde te krijgen?

Heeft u behoefte aan praktische hulp en persoonlijke ondersteuning bij:

  • het verkrijgen van inzicht in uw inkomsten en uitgaven
  • het in balans brengen en houden van uw inkomsten en uitgaven
  • het op orde krijgen en houden van uw administratie
  • het bewaken van uw uitgaven binnen uw budget
  • schuldenvrij worden en blijven
  • (leren) budgetteren en besparen

STIBT kan u hierbij helpen.

Hoe …………?
STIBT ondersteunt particuliere huishoudens bij het op orde brengen en houden van hun geldzaken en administratie. Hiervoor werkt STIBT samen met gemeentes, woningbouwcorporaties, werkgevers, zorgverzekeraars, banken en andere leveranciers zoals energiemaatschappijen. Als klant of werknemer van deze partijen kunt u uw hulpvraag bij deze organisaties neerleggen. Zij kunnen u doorverwijzen en op de goede weg helpen naar oplossing van uw probleem. Samen met STIBT.

Laat deze kans niet liggen!

STIBT helpt u graag bij deze stap. Neemt u gerust contact op om uw hulpvraag te bespreken. STIBT helpt u om de juiste ondersteuning te krijgen.

Ga alvast zelf aan de slag!

Laat in de tussentijd uw problemen niet groter worden en ga alvast zelf aan de slag.
Onderstaand vind u een aantal hulpmiddelen waarmee u zelf gestructureerd een start kunt maken om grip op uw situatie te krijgen.

Hiermee helpt STIBT u alvast op weg!

www.nibud.nl/omgaan-met-geld/overzicht-houden/grip-op-geld-nu.html
www.zelfjeschuldenregelen.nl/

Goed om te weten:

STIBT doet geen budgetbeheer en is geen bewindvoerder. Wilt u wel budgetbeheer of bewindvoering dan adviseren wij om contact op te nemen met de gemeente van uw woonplaats.
STIBT werkt aan de voorkant van de wettelijke schuldhulpverlening. Als het niet mogelijk is de schulden in eigen beheer op te lossen omdat de problematiek te groot is, zal STIBT u door leiden naar de schuldhulpverlening die door de gemeente wordt uitgevoerd.