Betrokken

Georganiseerd

Gedreven

Resultaatgericht

Kwaliteitsgericht

Klantgericht

Professioneel

Analytisch

Over mij

Na mijn studie bedrijfseconomie ben ik in dienst getreden bij één van de grote accountantskantoren  en heb ik de opleiding tot registeraccountant voltooid. Tijdens mijn loopbaan in de financiële dienstverlening heb ik veel waardevolle ervaring opgedaan en mooie stappen gezet in mijn persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling. Na vele jaren met plezier te hebben gewerkt als accountant gaf dit werk mij gaandeweg niet meer de voldoening die ik zocht. Ik heb bewust de zakelijke financiële wereld verlaten en een overstap gemaakt naar de sociale sector. Ik vond het tijd om het roer om te gooien en mijn hart te volgen: een bijdrage leveren aan het welzijn van mensen.

In eerste instantie ben ik werkzaam geweest in een managementfunctie in het maatschappelijk werk. Daarnaast heb ik me met veel enthousiasme en interesse als vrijwilliger ingezet en ervaring opgedaan in de projecten Schuldhulpmaatje en Thuisadministratie.

Voor mij werd duidelijk dat mijn hart uitgaat naar werk op sociaal-maatschappelijk vlak waarbij ik zelf direct hulp kan verlenen. Dit heeft er toe geleid dat ik ben gaan zoeken naar een mogelijkheid om mensen te helpen en ondersteunen met de kennis en ervaring die ik heb opgebouwd. Met STIBT zie ik een kans om deze toegevoegde waarde te kunnen leveren.

Het starten van mijn eigen organisatie biedt mij de mogelijkheid mijn ideale combinatie in te zetten: mijn professionele financieel-administratieve en zakelijke achtergrond gecombineerd met mijn sociaal-maatschappelijke betrokkenheid en mijn drive om het goede te doen voor mensen, mensen sterker te maken en daadwerkelijk (verder) te helpen.

Met STIBT kan ik invulling geven aan de hiaten en behoefte die ik zie op het gebied van schuldpreventie en nazorg en mijn ideeën over preventie ten uitvoer brengen. Tevens biedt het de kans om meerdere organisaties en mensen (vanuit verschillende invalshoeken) op dit gebied te kunnen ondersteunen.

Ik heb de stap gezet en ben enthousiast om met u en voor u aan de slag te gaan!

Stapt u met me mee?

Dit kunt u van mij verwachten:

Met mijn achtergrond, visie, passie, kwaliteiten en persoonlijkheid geef ik mijn eigen gezicht aan STIBT. Ik sta voor een persoonlijke, betrokken en toegankelijke wijze van dienstverlening gecombineerd met een professioneel-zakelijke instelling. Investeren in klantrelatie en vertrouwen is voor mij een belangrijke basis in mijn werkwijze.

Succes is voor mij: goede, duidelijke, eerlijke en betrouwbare ondersteuning leveren aan klanten.

De maatschappelijke en sociale doelstelling voorop!

Het is mijn uitdaging om met mijn gedrevenheid en enthousiasme anderen te  inspireren en stimuleren. Heb ik u al enthousiast gemaakt?

Linkedin